Geschiedenis

Voegersbedrijf L.A. (Frans) SchapendonkDe historie van “Voegersbedrijf L.A. Schapendonk” gaat terug naar het jaar 1966, toen Frans Schapendonk het voegersbedrijf over nam van zijn vader. In de jaren die daarop volgden groeide het voegersbedrijf uit tot een van de grootste in de regio Boxtel en omstreken. Een werd veel werk verricht voor particulieren maar ook grote bouwbedrijven uit de regio.Voegersbedrijf L.A. Schapendonk

Na vele jaren hard werken heeft Frans met veel plezier zijn kwaliteiten bewezen in het vak en geniet sinds 1999 dan ook van zijn welverdiende pensioen.

Om een echt familiebedrijf niet verloren te laten gaan is sinds 1994 schoonzoon Ron Verharen mede-eigenaar geworden. Om de naam Schapendonk niet verloren te laten gaan is de bedrijfsnaam destijds veranderd in de huidige naam: ‘Voegersbedrijf Schapendonk & Verharen”.

Heden

Vandaag de dag is ‘Voegersbedrijf Schapendonk & Verharen nog steeds een gevestigde naam in ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Momenteel werken wij voor onder andere:

  • particulieren
  • bouwbedrijven
  • (semi-)overheid
  • woningbouwverenigingen- en/of coörperaties
  • vereniging van eigenaren

Grote en/of kleine projecten wij zorgen altijd voor topkwaliteit. Voor de grotere werken, werken wij samen met diverse andere voegers- en voegbedrijven uit de regio.