Veel gestelde vragenU zit natuurlijk vol met vragen over onze diensten en/of werkzaamheden. Hieronder hebben wij de meeste gestelde vragen voor u samengevat.

Algemene vragen

In welke regio kunt u beschikken over de diensten van Voegersbedrijf Schapendonk & Verharen?
In de wijde omgeving van ‘s-Hertogenbosch hebben wij al vele klanten blij kunnen maken met een van onze diensten. U moet hierbij denken aan de regio ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg en Breda.

Welke diensten kunnen er worden geleverd?
Voegersbedrijf Schapendonk & Verharen is gespecialiseerd in gevelrenovatie, gevelrestauratie, scheurherstel, cementeren en gevelreiniging.

Wie of wat zijn ‘De Voegers Van’?
‘De Voegers Van’ is een samenwerking tussen verschillende voegersbedrijven uit de regio. Kijk voor meer informatie ook eens op de website van ‘De Voegers Van’.

Vragen over onze diensten/werkzaamheden

Wat kost het herstellen of vervangen van voegwerk?
Ieder werk is anders en heeft zijn eigen prijs. Laat u goed informeren of vraag een offerte aan via onze contactpagina.

Is het slim om de voegen van mijn woning zelf herstellen/repareren?
Ja, maar wees gewaarschuwd. Het voegen van een woning of ander pand is immers een specialistische klus. Laat u vooraf goed informeren of het werk uitvoeren door een professioneel voegersbedrijf.

Is het mogelijk om voegen in een bepaalde kleur te krijgen?
Het is mogelijk om iedere willekeurige type voeg in een bepaalde kleur te krijgen. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Kan ik zelf de voegen uitslijpen / verwijderen?
Met de juiste materialen is het mogelijk om uw eigen voegen uit te slijpen en/of te verwijderen. Het kan echter vele male voordeliger zijn in zowel tijd als geld om het te laten doen door een specialistisch bedrijf.

Ik heb al een tijd last van scheuren in het metselwerk van mijn gebouw. Wat kan ik hieraan doen?
Gevel scheuren repareren is een klus die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Wij als Voegersbedrijf Schapendonk & Verharen zijn een erkend installateur van het Thor Helical systeem. De kosten voor het herstellen van een scheur in de gevel is erg variërend. Vraag voor u scheur(en) een vrijblijvende offerte op via onze contactpagina.

Is het mogelijk mijn gevel waterdicht te maken?
Voegersbedrijf Schapendonk & Verharen kan uw gevel met een hydrofoberende impregnering bewerken. In feite beschermen we zo uw bakstenen gevel tegen eventuele vochtschade. Naast het voorkomen van schade bespaard u ook waardevolle energie aan u de warmte isolerende eigenschap van het materiaal verbeterd.

Kan ik ook mijn gevel zelf schoonmaken?
Uiteraard kunt u uw gevel met een hogedruk reiniger schoonmaken. Let er wel op dat u de voegen niet uit de gevel spuit. Krijgt u uw gevel zelf niet schoon dan raden wij u aan ons de mogelijkheden met betrekking tot gevelreiniging te laten adviseren.

Meer informatie?

Staat u vraag er niet bij en/of wilt u meer informatie over bepaalde onderwerpen, vul dan het formulier in op onze contactpagina. ‘Want vragen staat vrij’.